maandag 6 juni 2016

Eerste dag in Calgary

Het is nu 10 uur plaatselijke tijd ... maar je voelt nog dat het volgens je bioklok niet helemaal klopt ... raar.

Zijn goed aangekomen ! Waren toch wel behoorlijk groggy ! Behoorlijk lange vlucht, wel goed gegaan. Ook goed van eten en drinken. Edelweiss Air is zondermeer goed.

Waren om 15.45 uur hier geland. Ook aan de douane ging het snel, was wel een behoorlijk stuk lopen. Koffers hadden we ook vrij vlug. Nog een half uurtje moeten wachten op de shuttlebus naar het hotel.
Even opgefrist en wat gaan eten. Om 20.00 uur het bed ingedoken en waren meteen vertrokken. Goed geslapen tot 7.30 uur. Lekker gedoucht en we hebben hedenochtend rustig ontbeten.

Kunnen pas om 14.00 uur de camper gaan ophalen. Dat is wel jammer, maar heel normaal. Andere keren hebben we gewoon geluk gehad dat het toch al 's morgens kon. Het weer is prima, lekker zonnig. Even aan de receptie gevraagd en ja hoor we mogen tot 13 uur op de kamer blijven. Daarna laten we langzaam een taxi komen, Cruise Canada is niet ver hiervandaan.
Nu hebben we nog Wifi in het hotel, dus nog even dit blog bijwerken.

De Canadezen hebben wel een behoorlijk accent. Soms moeilijk te verstaan.
Naar het verhuurstation is maar 3,5 km. Is wat ver om te lopen. Zeker met de koffers.
Bellen strakjes een taxi. Verder maar rustig aan, koffie drinken en wat lezen.

Gaan vanmiddag eerst boodschappen doen en rijden dan nog een stukje, richting Banff. Ben blij als we de koffers kunnen gaan uitpakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.