maandag 24 april 2017

Naar het Joshua Tree National Park

Vanochtend zijn we op tijd opgestaan. Ontbijt, ditmaal een Continental Breakfast. En het is onze laatste ochtend, hier in Pahrump.
Veel vers fruit en cupcakes, koekjes, granolarepen en koffie/jus d'orange. Lekker! Niet zo zwaar als steeds spek met eieren, aardappelen gebakken en een soort brood-pancakes.
Rond half negen zijn we begonnen om afscheid te nemen van iedereen. Moeilijk. Het was een geweldig gezellig weekend en de meesten waren erg vriendelijke mensen.
Vooral met Nick en Donna, Carol en Armand hadden we veel kontakten.
Maar ook met Audree en Jim, Annie (oorspronkelijk als baby met haar moeder naar de USA gekomen) en haar man Ralph, en talloze anderen ....
Nog wat laatste visitekaartjes uitgewisseld en tot slot nog een jarige gefeliciteerd, Audree was jarig, niet gevraagd, maar ze zal toch al vlug 82 jaar geworden zijn. De oudste is trouwens 94 jaar en komt altijd met zijn zoon Randy, bij wie hij inwoont!
Na tot slot nog de tanks geloosd en vers water getankt te hebben, zijn we richting het Joshua Tree NP vertrokken. Dat zijn 255 miles, zo'n 400 km, dus een aardige ruk, temeer het waait vreselijk hard en de weg gaat maar steeds op en neer, rammelt en vibreerd dat het een lieve lust is. Heel vermoeiend.
Maar nadat we in 29 Palma, ten noorden van JT aangekomen zijn, vlug nog getankt en daarna het park ingereden, waar we om half drie een mooi plaatsje op de Jumbo Rock Campground vonden. Geweldig uitzicht zo tussen de rotsen.
Nog een korte trail gelopen, en nu een glaasje rosé en wat knabbeltjes, fijn toch ......




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.