woensdag 26 april 2017

Naar Prescott, AZ en Jerome, AZ

Hedenochtend al vroeg wakker, na een koele nacht. Zodoende al op tijd op pad, van Congress, AZ, naar Prescott. Daar waren we al rond half tien en hebben er boodschappen bij de Safeway gedaan.
Daarna nog even de stad ingegaan, leuk, maar veel van dezelfde artgalleries

Verder via de 89A richting Jerome, een oud gouddelvers stadje, gereden.
158 bochten op 12 mijlen .....
Veel stijgen en dalen en vooral opletten, de weg is erg smal!

In Jerome zijn we eerst naar de old Ghosttown gegaan. Je gelooft je ogen niet. Alles wat ze in de loop van de tijd niet meer gebruiken konden werd er maar gedumpt toen de goudkoorts op zijn einde liep. Oude auto's, vrachtauto's, gereedschappen, zelfs tandartsstoel met oude martelwerktuigen .....!

Vandaar het stadje zelf ingegaan. Heel leuk en veel gevarieerde winkels en artwork. Leuk om te zien en beleven. Tot slot nog een kopje koffie -2GO- en die konden we toch op het lege terrasje opdrinken, dus we hoefden niet 2GO ....

Tot slot zijn we nog naar Clarkdale gereden waar morgen de historische Treintocht naar de Verde Canyon gaat. Heel luxe 2 eerste klas kaartjes gereserveerd en maar goed ook, er waren er niet al te veel meer. Morgen om 12 uur aanwezig zijn om ze op te halen, de trein vertrekt rond 1 uur en het duurt ongeveer 4 uur.

Toen naar het Death Horse Ranch State Park vlakbij, gegaan. Daar staan we voor de twee komende nachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.