woensdag 6 mei 2015

Konden al héél vroeg, bij Cruise America, terecht !

's Ochtends, op dinsdag de 5e Mei, na het ontbijt, in het Best western Hotel, toch maar eens, naar de verhuurder, Cruise America, gebeld. Konden we eerder komen, dan de geplande 13 uur?
Uhhh ... Yes, you can ....

Meteen, aan de receptie geregeld,dat we samen met een ander Nederlands stel,een taxibusje kregen, en rond half tien naar de verhuurder. Wij waren de echte drukte, duidelijk voor, want na de formaliteiten, de korte uitleg en controle van de camper, konden we om 11 uur het terrein al verlaten! De navi geïnstalleerd en werd gelijk de eerste grote Walmart, aangestuurd.
Er moesten boodschappen gedaan worden, en drinkwater ingeslagen worden. Groente, fruit en uiteraard wat lekkere American Cookies, gekocht worden.

Fijn, dat we zo vroeg waren want nu konden we rustig aan doen, zelfs wat eten en drinken bij Subway en de boodschappen doen, inladen, en ruim na de middag waren we al in Odell en reden we rond 16.45 uur het Route 66 plaatsje Pontiac binnen.
Te laat voor een bezoek aan de musea daar maar wat gegeten en daarna naar de camping, die vlakbij was. Gelijk de volgende ochtend, stond het bezoek op het programma.

Wel een heel leuk plaatsje, dat Pontiac!




















Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.