dinsdag 26 mei 2015

Lake Tahoe naar Sacramento, CA



Dinsdag, 26 mei.

In het bos, was het vannacht, helder maar wel weer koud weer.
Dus meteen de kachel aangezet, en de boel voorverwarmt.
Na het ontbijt, zijn we, rond kwart over acht, vertrokken, en nadat we de kleine smalle weggetjes, op de camping, afgereden zijn, draaien we de kustweg, langs het meer, Lake Tahoe, zuidwaarts op. We volgen de toeristische route, naar Placerville en dan verder via de I50 naar Sacramento.
Daar staat een bezoek aan het California Automobile Museum, op het programma.

Maar eerst, de kustweg, en de mooie weg door de bergen gevolgd. Werkelijk mooi, het weer is zonnig, en de rechtervoorband is wederom met lucht bijgevuld, zo kunnen we genieten van het uitzicht en de fraaie vergezichten. En foto's kun je hier blijven maken!

Rond kwart voor twaalf zijn we dan, bijna ineens goed, aangekomen bij het museum. Een laatste afrit bleek, op een zo vreemde manier, verweven te zijn met een oprit, dat we die echt niet meer, met goed fatsoen genomen kregen. Dus de volgende genomen, en ziedaar, dat werkte net zo goed, we waren in no time, ter plekke!

Eerst maar eens wat gegeten en gedronken. Marjon ging lekker in het zonnetje zitten, en ik ben het museum gaan bekijken. Laten we zeggen, "ik heb er mooiere gezien" maar desondanks de moeite waard.

Rond half drie zijn we toen naar de KOA, in West Sacramento, gereden; die bleek geen KOA meer te zijn, maar was toegetreden tot de keten van GOOD SAM ....
Oké, No Problem, maakt ons niet uit. En de korting kregen we toch.
We staan hier mooi met schaduw van wat bomen, het zwembad ziet er goed uit, dat gaat Marjon zo testen, en de WiFi doet het ook.

Morgen verder richting Oakland en San Leandros. Het zit er bijna op .......

Oja ineens een ontmoeting van bijzondere aard!
Er draait rond half vijf opeens een Hymer Exis-I, naast onze camper!
Duitsers, en na kort praatje was ik er al snel achter, dat het Klaus en Christel uit Duitsland waren, waarbij ik Klaus, vanuit het duitse HME Reisemobil-Forum kende! Ze zijn al ruim 7 maanden met hun eigen camper onderweg in de USA. Leuk, ze hier te ontmoeten.
Arie en Jannie uit Alblasserdam, zijn we in het begin van onze reis, in Springfield, misgelopen, en wellicht maar een paar mijl van elkaar verwijderd, gepasseerd.
Hoe klein de wereld kan zijn ....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.