dinsdag 12 mei 2015

Mesa Verde National Park



Dinsdag 12 mei

Het was vannacht niet zo koud. En vooral Marjon heeft een keer goed door geslapen, niet gehoest! Gelukkig.
Rond acht uur reden we Bloomfield, uit, richting noorden naar Mesa Verde National Park in Colorado.
Het was een kleine twee uurtjes rijden, en het weer is goed, alleen die wisselende wind steekt weer de kop op.
Het park is geweldig. Dit moet je gezien hebben.
De oude rotswoningen van de Pueblo indianen zijn nog zo goed bewaard gebleven, en de manier waarop het in het visitors center uitgelegd wordt, is prachtig.
We hebben al een mooie plaats op de campvround van het park. Nu zijn we met de camper door het park aan het rijden. Dit park is groter als Limburg, alleen al om van de camping naar het zuidelijke punt te rijden, zijn meer dan 22 mijl......

In de namiddag terug bij de campground, werd het weer donkerder en begon het te regenen. Ook de temperatuur wordt beduidend lager, zeg maar koud!
Enfin, Marjon heeft in de Laundery een wasje gedraaid, onderwijl hebben we gezellig met een amerikaans stel uit South Dakota gesproken. Ze hadden voor het eerst een camperbusje gehuurd, en waren vanuit Las Vegas een tour aan het maken in deze regio. We hebben hun nog even geholpen want ze hadden nog nooit de procedure bij een Dumpstation, doorlopen ....
















Oja, jammergenoeg blijkt die steen, die vanochtend, keihard tegen de rand van de voorruit knalde, terwijl een andere auto ons inhaalde, dus toch, niet alleen een ster, maar ook twee forse barsten opgeleverd te hebben ..... Morgen maar eens verder kijken, hoe zich dat ontwikkelt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.