zondag 22 juni 2014

Bustour naar San Francisco

Het is nu 8 uur, en zo dadelijk, rond 8.45 uur vertrekt de bustour, hier vanaf de camping richting San Francisco.

YouTube-filmpje: San Francisco Tour KOA

Op het programma staan o.a.
  • The Golden Gate Bridge
  • Shop at Chinatown
  • Ride met Cable Car
  • Lunch at Fisherman's Warf
  • Painted Ladies
  • North Beach
  • Ocean Beach
  • etc ....
Rond 17.30 uur zouden we terug zijn, wordt uiteindelijk 18 uur ...

We vertrokken pas om 9.15 uur .... En reden met zonneschijn weg, aangekomen in San Francisco was er gelukkig weinig tot geen mist dus konden we foto's maken. Wel was er veel wind. De hele route was toch zo'n 170 km, die we vandaag afgelegd hebben.






Het was zondag, dus enerzijds rustig rijden naar San Francisco, maar daar waren de parken al druk en op Fisherman's Warf was het ronduit druk! Na een langere pauze waarbij we gegeten hebben, nog een half uurtje in Chinatown geweest, wat eigenlijk te kort wqs, Maar ja dan waren we bij een oud fort weer te laat, dus zo werkt dat in de "Dagtour Business".

Met name de Golden Gate Bridge was heel indrukwekkend om te bekijken, we stopten daar zo'n 40 minuten, genoeg om niet alleen erop, eronder en de  zijkant te lopen, en de vibraties te voelen, die er altijd zijn.






Daarna werd het Golden Gate Park bezocht, mooi maar omdat de tijd te kort was, hadden ze dat ook uit de tour kunnen laten.





In Chinatown zagen we nog andere chinezen .....





Ook een ritje met de Cable Car, stond op het programma, en als je bedenkt dat je met kabels en kettingen heuvel op en heuvel af gesleept wordt .... Maar er is nog nooit een ernstig ongeluk gebeurd, dus toch wel heel veilig.




Op Fisherman's Warf hebben we andermaal pauze gehouden, van bijna twee uur, en meteen wat gegeten, het was er een drukte van jewelste. Ook kun je daar Alcaraz zien liggen.





Een zwitserse vrouw, Heidi, liep met ons mee. Ze was alleen omdat haar man bij het hondje moest blijven, ze hadden hun eigen Hymer Camper uit Zwitserland via Seabridge laten verschepen naar Baltimore. ook omdat hun dochter in Los Angeles woonde, en een broer in Alaska, was het om op die manier te reizen en hun eigen camper mee te nemen, interessant.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.