zondag 8 juni 2014

Canyonlands Squaw Flat Campground naar KOA Moab, UT

Het bleef vannacht warm, dat is meestal geen goed teken, want er kan dan regen volgen, en inderdaad, nadat we rond 8 uur vertrokken, regende het .... effe .... paar druppeltjes.

Eerst maar eens een kopje koffie zetten, sneetje eten en we kunnen er weer tegen ... En een tweetal foto's van het interieur, van onze camper, wil ik jullie niet onthouden.
Echt nog jaren 80 !!




De gereden route, lijkt niet lang maar zijn toch meer dan 200 km !!


Satelietopname "Dead Horse Point"
We reden de lange weg binnendoor, zo'n 34 mijl, via de 211, terug, naar de 191 die richting Moab UT, loopt, rond 10.15 uur waren we in de stad en bezochten eerst het Visitors Center. Daar kregen we ook nog een leuk berichtje via WhatsApp, via Free Wifi, van Lenne, een filmpje van Doortje! Leuk!



Met diverse folders bewapend, en gesterkt door een lekker ontbijt(je) ....



... gingen we rond, 11 uur op pad. eerst werd een stuk de 191 North gereden, langs de toegang van de "Arches" waar we morgen naartoe gaan. Toen linksaf naar de 313, die naar het beroemde uitzichtspunt bij de "Dead Horse Point" gelegen is.






Daar was het weer ondertussen weer stralend en warm, ruim 34 graden celcius. Na een klein uurtje de terugweg, wederom ruim 22 mijl eer je weer op de grote weg bent, en terug naar Moab.



Toevallig reden we een heel stuk achter "ons broertje"aan, dezelfde huurcamper als wij hebben, een RoadBear Camper ....





Aangekomen, de camper weer achterom op de parkeerplaats van het Visitors center geparkeerd, en wat leuke winkeltjes, die hier zondags gewoon open zijn, bezocht. Je hebt trouwens helemaal niet het idee dat het zondag is. Veel verkeer, maar ook grote trucks rijden gewoon, als op een doordeweekse dag! En de Airstream caravans staan op de parkeerplaats.



Rond 4 uur, moe gelopen, zijn we, naar de even buiten Moab gelegen, 



KOA Camping gereden. Die had ik al maanden vantevoren gereserveerd. We werden hartelijk onthaalt en na betaling van de resterende dollars, kregen we een geleide naar de plek, nummer: 49.




De camping begint alweer aardig vol te stromen met kampeerders, van allerlei aard en nationaliteiten.

Hier een korte impressie van de camping:







Eerst een soepie .... dan wat "klussen en schoonmaken" de douche om de hier alomtegenwoordige rode stof af te spoelen, en straks een lekker avondmaaltje.

Morgen staan de Arches zelf op het programma. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.