dinsdag 24 juni 2014

Van Big Sur Campground naar KOA Avila/Pismo Beach

Hedenochtend, na een evenzo bochtige en onder de bomen door manouvrerend stukkie, via de steile toegangsweg van de camping, van Big Sur Campground naar KOA Avila/Pismo Beach, ruim 180 km gereden.




Vooral het "Scenic Drive"gedeelte, van Highway 1,  duurt lang omdat je met pijn en moeite vaak maar 30 mijl per uur haalt. Je blijft werkelijk onafgebroken aan het stuur draaien, bijremmen, tegensturen, gas bij en terugnemen .....



Rond half elf een koffiepauze ingelast bij een Lodge, annex benzinestation, restaurantje etc.
Koffie was prima, wellicht iets te sterk. Tanken hoefden we hier gelukkig niet want hier kostte de benzine ruim een dollar méér per gallon!







De zeeolifanten lagen heerlijk in het zonnetje, van de warmte te genieten, sommigen gooiden zand over zich heen, anderen snurkten alleen maar wat, een enkeling maakte ruzie met z'n "gewichtige" buurman!








Een 10 tal mijl boven Pismo Beach, in Morro Bay, brood gekocht, middagpauze gehouden en wat gegeten. Ook meteen weer de benzinetank gevuld, want hier zijn de prijzen weer normaal.
Het vervelende is dat we beiden nog altijd iets last van de maag hebbben, ik aanzienlijk minder dan Marjon. Natuurlijk speelt het vreselijke gewiebel op de weg, die we vandaag reden ook een rol, mee.




We zoeken rond twee uur even zuidelijker, de mooi gelegn KOA Avila/Pismo Beach Campground op, mooi knus plaatsje met schaduw gekregen, achter de camper was zelfs een grasveldje .... dus wat wil een mens nog meer?







Morgen richting Santa Barbara en Malibu. Maar vantevoren de gastank nog laten vullen ...

Wellicht leuk om hier de route tot op heden te laten zien, zoals de GPS Logger het weergeeft:



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.