dinsdag 17 juni 2014

Van Boron, CA naar Sequoia en Kings Canyon

Het RV-Park, Arabian RV Oasis, in Boron, dat we gisteren in de namiddag, na, door de sterke wind, geplaagd, opzochten; bleek een wel heel specifieke specialiteit te hebben. De oosterse nachten waren ver te zoeken. Wel bleek de amerikaanse AMTRAK, zeg maar de spoorwegen, er vlak in de buurt een hoofdlijn, te hebben. Nu zijn er in de VS veel onbeveiligde spoorwegovergangen, en jullie voelen, euhhhm, horen 'm al! Dan moet er dus door de machinist getoetert worden. En zo'n toeter, produceert meer decibels als 100 voevoezela's!!




Midden in de nacht, alsof dat ding dwars door de camper kwam getoetert .... enfin, einde van het liedje was dat we wel geslapen, maar dat met tussenpozen, gedaan hebben. Rond zeven uur, en het waaide nog altijd, vertrokken richting, Sequoia National Park.



Een best lange weg, want we waren toch pas rond 12.15 uur, bij het Visitors Center. Daar bleek in eerste instantie, dat voertuigen langer dan 22" (Feet) een bepaald stuk beter niet konden rijden, de een zei, kon niet, de volgende Ranger: "Kon wel, maar ...."



Had hier, gezien de enorm bochtige weg op de kaart, geen zin meer in vandaag, te smal en kronkelig! Jammergenoeg gaan de shuttlebussen, niet vanaf het VC, dus morgen maar vanaf het noorden, vanuit Kings Canyon, proberen.



Onderwijl hadden we op de heenweg, naar Sequoia, een mooi meer gezien, waarlangs een natuurcamping lag, opgezet door het US Corps of Engineers, Horse Creek Campground. Gelegen aan het Lake Kaweah, en werkelijk mooi in de natuurlijke helingen en begroeing van het meer, aangelegd is. Daar hebben we overnacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.