maandag 16 juni 2014

Van Las Vegas naar Boron, CA, via Calico, Ghost Town

Hedenochtend, het is nog niet zo enorm warm, zijn we rond acht uur van de KOA Camping, bij Circus, Circus, vertrokken. Het verkeer is hier al aardig vroeg druk, dus na wat links- en rechtsafjes, zaten we meteen op de 6-baans autoweg, Interstate 15.


 


Na links en rechts nog een laatste blik op de achterzijden van het Luxor, Bellagio, Paris, New York-New York en het Treasure Island en Mirage, geworpen te hebben, werd in zuidelijke richting onze reis vervolgd.




Het waait vandaag zeer fors, zeg maar enorm fors. De rukwinden zijn bijna onaangenaam voelbaar bij het rijden en sturen. Er moet voortdurend gecorrigeerd worden.



Na een pauze bij een Subway, waar we wat Koffee2Go, pakten .....


 

..... vervolgden we onze weg richting Calico, wat vlakbij Barstow gelegen is. een oud westernstadje, waar vroeger een zilvermijn was, en dat voor bezichtiging bewaard is gebleven.






Rond elf uur waren we aanwezig, maar met ons ook al de nodige busladingen toeristen, waaronder vele aziaten en franstaligen.



Toen we na anderhalf uur, alles bekeken en gefotografeerd hadden .....





..... dachten we even de "Saloon" om iets te eten te bezoeken, nou schone gedachte, foute redenatie, want al die busladingen bezoekers, waren al, en masse, op de met pindaschillen bezaaide vloeren en tafels, neergestreken, nou ja neergestreken, klinkt wat te luchtig, zeg maar het zat vol tot de nok en was een drukte vanjewelste!
Daar kregen we de eerste uren niets meer te eten ....



Verder gereden richting Barstow en daar middagpauze gehouden. Daarna werd de reis richting Bakersfield, voortgezet. De wind wordt steeds onaangenamer. We vinden het tijd te stoppen en staan nu in de plaats: Boron, CA op de "Arabian RV Oasis" .... Klinkt alsof je in de verhalen van 1001 nacht verzeilt bent geraakt, maar dat is niet zo. Gewone dubbele rij campers, full-Hookups en weinig mensen aanwezig, redelijk rustig, alhoewel we zojuist een echte treinhoorn in de verte hoorden ....




Ze hebben zelfs WiFi, dus kan ik deze weblog weer wat bijwerken ...
En gemakkelijk bereikbaar vanaf de doorgaande weg, de 58, die richting Bakersfield loopt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.